skip to Main Content

Jatkuva tuki

Tuki

Jäätelöyrityksen perustaminen alkaa hyvällä liiketoimintasuunnitelmalla

Maatalon jäätelö -yrityksen aloittaminen on tehty helpoksi Maatalon jäätelö -konseptilla.  Asiantuntijoidemme tietotaito takaa laajan tuen jäätelön valmistajille.

Markkinatutkimusta tehtäessä on hyvä ottaa huomioon aloittavan yrityksen lähtökohdat, mutta vielä tärkeämpää on ottaa selville millaisia mahdollisuuksia Maatalon jäätelö -konseptin onnistumisella on kohdealueella. Tästä johtuen aloitamme kattavan liiketoimintasuunnitelman laatimisella. Vuosien kokemuksen ansiosta tiedämme missä on mahdollisuuksia ja neuvomme yritystä tekemään oikeita valintoja.

Konseptiin sisältyvä tuki alkaa heti alussa. Autamme uutta yritystä laatimaan kattavan liiketoimintasuunnitelman, jonka avulla tuottaja saa selkeän kuvan siitä, mitä voi odottaa jäätelöliiketoiminnaltaan.

Nopeasti on selvää kuinka paljon voi ansaita hyvällä toteutuksella. Olemme mukana tässäkin.

Meillä on ilo esitellä mitä voit ansaita omalla jäätelöliiketoiminnallasi
Meillä on ilo esitellä mitä voit ansaita omalla jäätelöliiketoiminnallasi

Hyvin laadittu liiketoimintasuunnitelma on menestyksen edellytys. Tästä hyötyvät sekä jäätelön tuottaja että konseptin tarjoaja. Liiketoimintasuunnitelma auttaa myös rahoituksen ja tukien saannissa.

Asiantuntijamme auttavat yritystoiminnassa

video
play-sharp-fill

Valmistatko Sinäkin pian Maatalon jäätelöä omien lehmiesi maidosta?

Jäätelöyrityksen perustaminen on ensimmäinen askel. Seuraava askel on hallita yritystä hyvin ja tehdä toiminnasta kannattavaa.
Tässä vaiheessa voit luottaa Maatalon jäätelön tukeen. Konseptiin sisältyy erilaisia koulutuksia. Koulutamme Maatalon Jäätelön -tuottajia paikan päällä ilman lisämaksuja. Näin tuottajat oppivat kaiken mitä heidän tarvitsee tietää onnistuakseen. Ensimmäisenä opetamme kuinka valmistamme jäätelöä, joka täyttää elintarviketurvallisuuden vaatimukset. Tärkeintä on tietysti hygienia.

Tarjoamme sinulle yksityiskohtaista tietoa kaikkien jäätelötuotteiden valmistamisesta. Koulutuksen jälkeen osaat valmistaa omaa jäätelöä.

Elintarvikeasiantuntijamme huolehtii tuotemerkinnöistä ja ravintoarvoihin liittyvistä kysymyksistä. Chef-Kokkimme ottaa mielellään vastaan uusia paikallisia resepti-ideoita. Joko sinulla on mielessäsi uusi makuehdotus?  Ota meihin yhteyttä ja autamme sinua.

Tietotaitomme

Meillä on vuosien kokemus eurooppalaisista jäätelömarkkinoista ja sen ansiosta voimme tarjota vahvaa tukea jäätelönmyyntiin. Markkinointikoulutuksessamme kerromme vaiheittain, kuinka uusasiakashankinta tapahtuu ja miten yritys menestyy. Jos tuottaja tarvitsee lisätukea, sitä on saatavilla maksutta. Maatalon jäätelö -konsepti ei sisällä vuosittaisia lisenssimaksuja.

Tuotemerkkimme on saanut runsaasti palkintoja ja on Euroopassa laajalti tunnettu.

Ammattitaitoinen tuki

Asiantuntijamme palvelevat arkisin klo: 10:00 – 17:30.

Verkkokauppamme on auki 24/7

Tuotteiden tilaus on helppoa verkkokauppamme kautta 24/7. Jos teet tilauksen ennen klo: 12:00 lähetämme sen samana päivänä. Ice Delite BV maksaa raaka-aineiden rahdin kaikkialla Euroopassa.

Ilmainen markkinointituki

Markkinointipäällikkömme vierailee Maatalon jäätelön -tuottajien luona maksutta ja kertoo kuinka voi saada enemmän asiakkaita.

Maksuton reseptipalvelu

Chef-kokkimme keskustelee mielellään uusien makujen kehittämisestä. Tämä on konseptin käyttäjälle maksuton palvelu.

Back To Top