skip to Main Content

Jatkuva tuki taattuna

Tuki

Jäätelöyrityksen aloittaminen alkaa hyvällä liiketoimintasuunnitelmalla

Maatalon Jäätelö-konsepti mahdollistaa Maatalon Jäätelö-liiketoiminnan vaivattoman aloittamisen. Asiantuntijoidemme tietotaitoudella voimme tarjota tuottajille laajaa tukea.

Kun aloitat jäätelötoiminnan, on lähtöasema tärkeä, mutta vielä mielenkiintoisempaa on hyvä perspektiivi tulevaisuudesta. Tästä johtuen tukemme aloittaa liiketoimintasuunnitelman laatimisesta. Vuosien kokemuksella tiedämme missä mahdollisuudet ovat ja täten voimme ohjata uuden yrityksen oikeaan suuntaan.

Konseptiin sisältyvä tuki alkaa jo ensiaskeleilla. Autamme sinua laatimaan liiketoimintasuunnitelman, jonka avulla saat selkeän kuvan siitä, mitä voit odottaa jäätelöliiketoiminnasta.

Huomaat hyvin nopeasti, kuinka paljon rahaa voit ansaita hyvän hallinnan avulla. Voit myös luottaa tukeemme tässä suhteessa.

Meillä on ilo esitellä, mitä voit ansaita omalla jäätelöliiketoiminnalla
Meillä on ilo esitellä, mitä voit ansaita omalla jäätelöliiketoiminnalla

Hyvin tuotettu liiketoimintasuunnitelma on alkusoitto menestykselle ja tästä hyötyy niin sinä asiakkaana kuin myös me konseptin tarjoajana. Voit käyttää tätä hyödyksi myös rahoituksen hakemiseen kolmannelta osapuolelta.

Jäätelöalan asiantuntijat auttavat sinua jäätelöyrityksen harjoittamisessa

video
play-sharp-fill

Valmistatko sinäkin pian Maatalon jäätelöä lehmiesi maidosta?

Jäätelöyrityksen perustaminen on vasta ensimmäinen askel. Seuraava askel on hallita sitä hyvin ja tehdä siitä kannattavaa.
Tässä vaiheessa voit luottaa Maatalon Jäätelön tukeen. Konseptiin sisältyy erilaiset koulutukset. Koulutamme sinua ja tiimiäsi maatilallasi ilman lisämaksuja. Opit kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää onnistuaksesi yritykselläsi. Ensimmäisenä tulet oppimaan, kuinka valmistaa jäätelöä, joka täyttää elintarvikkeiden turvallisuuteen koskevat säännökset. On selvää, että tärkein aihe tässä on hygienia.

Tarjoamme sinulle yksityiskohtaista tietoa kaikkien jäätelötuotteiden valmistamisesta. Koulutuksen jälkeen osaat valmistaa omaa jäätelöä.

Elintarvikeasiantuntijamme huolehtii merkinnöistä ja ravintoarvoihin liittyvistä osa-alueista, joten sinun ei tarvitse murehtia näistä. Uuden, paikallisen reseptin kehittäminen on myös ilmaista. Onko sinulla erikoistoivomuksia makuihin liittyen? Ole meihin yhteydessä ja autamme sinua.

Sinä hyödyt meidän jäätelömarkkinoiden tietotaitoudesta

Vuosien kokemuksella eurooppalaisista jäätelömarkkinoista, on meillä mahdollisuus tarjota sinulle vahvaa tukea jäätelönmyyntiin alueellasi. Markkinointikoulutuksessamme kerromme vaiheittain, kuinka uusasiakashankinta tapahtuu ja miten ohjaat yrityksesi menestykseen. Jos tarvitset lisätukea, teemme tämän lisämaksutta. Sinun ei tarvitse maksaa vuosittaisia lisenssimaksuja harjoittaaksesi Maatalon Jäätelö-konseptia.

Maatalon Jäätelön tuottajana voit hyötyä myös siitä, että tuotemerkkimme on tunnettu ja saanut runsaasti palkintoja.

Ammattitaitoinen tuki

Asiantuntijamme ovat täällä sinua varten arkisin klo. 10.00 – 17:30.

Kattava verkkokauppa

Voit tilata verkkokaupastamme 24/7. Jos teet tilauksen ennen klo. 12.00, lähetämme sen samana päivänä.

Markkinointituki ilmaiseksi

Markkinoijamme vierailee maatilallasi maksutta näyttääkseen, kuinka voit saada enemmän asiakkaita.

Maksuton tuki jäätelöntuottajille

Jäätelöeksperttimme keskustelevat mielellään uusien makujen kehittämisestä kanssasi. Tämä on sinulle maksuton palvelu.

Back To Top