Konsepti Euroopassa

Vallankumouksellinen Maatalon Jäätelö-konsepti on levinnyt laajalle Euroopassa. Sadat maitotilalliset parissakymmenessä eri maassa tuottavat täysin luonnollisista raaka-aineista valmistettua Maatalon Jäätelöä omalla tilallaan omien lehmiensä maidosta ja paikallisia marjoja ja hedelmiä hyödyntäen.

Maatalon Jäätelö tarjoaa maitotilallisille täyden markkinointi- ja tuotantokonseptin korkealaatuisen jäätelön tuotantoon. Kokeneet ammattilaisemme auttavat tuottajia joka käänteessä. Olemme kehittäneet tuhansia veden kielelle tuovia ja palkittuja jäätelö- ja sorbettireseptejä, joiden joukossa on myös alueellisia reseptejä paikallisista erikoisuuksista. Toimitamme maanviljelijöille myös erikoislaitteistoa ja aineksia, jotka mahdollistavat täysin luonnollisista raaka-aineista tuotetun kulinaristejakin miellyttävän jäätelön tuotannon sillä korkealla laatutasolla, josta olemme tunnettuja. Kun koet aidon Maatalon Jäätelön täyteläisen pehmeän maun, se vie kielesi mennessään kertaheitolla.

Rakastamme jäätelöä ja rakastamme eläväistä kaunista maaseutua. Sen takia olemme yhteistyössä maanviljelijöiden kanssa. Kaikkein paras ja herkullisin jäätelö syntyy lypsytuoreesta homogenisoimattomasta luonnontilaisesta maidosta. Aloittamalla jäätelön tuotannon maatiloillaan, maitotilallisemme luovat menestyvää liiketoimintaa ei vain itselleen vaan myös muille paikallisille yrityksille!

Maatalon Jäätelö on yksinkertaisesti herkullista!

Maatalon Jäätelö-organisaatio on kehittänyt erikoisreseptejä, jotka takaavat ainutlaatuisen ja laadukkaan jäätelön tuotannon. Jatkuva reseptien kehitystyö varmistaa sen, että uusia jänittäviä jäätelötuotteita on koko ajan tarjolla.

Maatalon Jäätelön jäätelöt ja sorbetit ovat huippuravintoloitsijoiden erityisesti arvostamia. Myös suuri yleisö on ottanut ne innostuksella vastaan ja se näkyy alati kasvavissa asiakasmäärissä jäätelönystävien halutessa nauttia kerta toisensa jälkeen Maatalon Jäätelön makuelämyksistä.

Tuoreita tuotteita läheltäsi!

Maatalon Jäätelö on unohtumaton makuelämys, joka saadaan aikaan tuoreita paikallisesti tuotettuja raaka-aineita käyttämällä. Erinomaisen maistuvia jäätelö- ja sorbettimakuja on runsaasti tarjolla.

Tämä konsepti soveltuu sekä pienille että suurille maatiloille.

Tukea asiantuntijoiltamme

Kokeneiden markkinoijiemme tuella maanviljelijät ansaitsevat parempaa tuottoa maidolleen ja/tai hedelmilleen myymällä Maatalon Jäätelöä supermarketteihin, muihin kauppoihin ja ravintoloihin sekä kauppaamalla Maatalon Jäätelöä omalla tilaterassillaan ja erilaisissa tapahtumissa.