Tukea asiantuntijoiltamme

Eräs syy Maatalon Jäätelön™ menestykseen maanviljelijöiden keskuudessa on se, että Maatalon Jäätelö™-konsepti tukee jatkuvasti jokaista tilallista, ja mahdollistaa heille siten taloudellisen menestyksen saavuttamisen ja poikkeuksellisen korkealaatuisen tuotteen valmistamisen.

Jäätelöammattilaistemme ja markkinointispesialistiemme uurastus on todellakin myös huomattu: Maatalon Jäätelö™ on saanut monia arvostettuja palkintoja useissa eri maissa.

Innokas Maatalon Jäätelö™-tiimi työskentelee yhdessä viljelijöiden kanssa kehittääkseen uusia tuottavia vaihtoehtoja ja ideoita viljelijöiden käyttöön. Jatkuva uusien reseptien kehittely uudenlaisten jännittävien jäätelötuotteiden luomiseksi on tärkeä osa tarjoamaamme tukea. Yhdistämme viljelijöiden ideat ja tietotaidon paikallisista erikoisuuksista (alueen marjat, hedelmät, ruokaperinteet) jäätelöammattilaistemme tietotaitoon juuri oikeanlaisen makuvivahteen ja sametinpehmeän koostumuksen aikaansaamisen salaisuuksista. Näin luomme ylivertaisen herkullisia makuelämyksiä luonnollisesti ja ilman lisäaineita.

Ota yhteyttä ja kysy, onko alueesi vielä vapaa.