5 syytä maanviljelijöille aloittaa maatilajäätelön valmistus lehmänmaidosta

Maatilajäätelössä olet oikeassa paikassa, jos etsit uutta tapaa laajentaa liiketoimintaasi. Meillä Maatilajäätelössä on yli 25 vuoden kokemus omasta lehmänmaidostamme valmistetun jäätelön tuottamisesta. Asiantuntevalla tiimillämme on kokemusta yhteistyöstä erikokoisten maitotilojen ja hedelmäviljelijöiden kanssa. Tämä tarkoittaa, että hyödyt tietämyksestämme ja kokemuksestamme aloittaessasi Maatilajäätelö-konseptin. Mutta miksi sinun pitäisi valita Maatilajäätelö-konsepti? Tässä blogissa annamme sinulle 5 syytä, miksi sinunkin tulisi valita Maatilajäätelön tuotanto. Jatka lukemista saadaksesi lisätietoja ja pyydä ilmainen esittely jo tänään!

1. Laaja tuki kokeneilta kondiittoreilta

Kun päätät aloittaa Maatilajäätelö-konseptin kanssamme, et jää yksin. Asiantuntijoillamme on yli 25 vuoden kokemus jäätelönvalmistuksesta. Tuotantoprosessin alkuvaiheessa saat intensiivistä tukea asiantuntijoiltamme. Tiimimme auttaa sinua koko tuotantoprosessin asentamisessa. Tarjoamme esimerkiksi koulutusta ja autamme sinua tuotantosi pystyttämisessä. Vaikka sinulla olisi kysyttävää Maatilajäätelön valmistuksen aikana, voit aina ottaa yhteyttä tukilinjallemme.

Unterstützung-erfahrener-Eismacher-auf-dem-Bauernhof-Eis

2. Lisää voittoa yrityksellesi

Maatilajäätelö-konsepti ei ole vain jo olemassa oleville tuottajille todistettu konsepti, vaan se myös lisää tulovirtaa yrityksellesi. Maidon kilohinnan vaihtelu tekee sinulle ja monille muille maitotiloille vakaiden tulojen saavuttamisen vaikeaksi. Tämä epävarmuus usein vaarantaa tilan tulevaisuuden näkymät. Maatilajäätelön tuotannolla sinulla on uusi mahdollisuus tuottaa tuloja ja tarjota tilallesi vakaat ja turvatut tulevaisuudennäkymät. Maatilajäätelö tuo nimittäin moninkertaisesti enemmän tuloja kilogrammaa kohden kuin pelkkä maito.

produktionsraum-gewinn-unternehmen-eis-cream

3. Laajalti Euroopassa tunnettu ja arvostettu brändi

Yli 25 vuoden ajan Maatilajäätelön valmistaminen on ollut intohimomme. Tämän ajanjakson aikana olemme rakentaneet brändin, jota myydään nyt yli 19 maassa. Kun ryhdyt Maatilajäätelön tuottajaksi, tuemme sinua tuotannossa, mutta hyödyt myös Maatilajäätelön bränditietoisuudesta. Tämä helpottaa muiden jakelukanavien, kuten ravintoloiden ja supermarketien, hyödyntämistä.

Berühmt-ausgezeichnetes Marken-Europa-Bauernhof-Eis

4. Pääsy yli 950 reseptiin ja jäätelötuotteisiin

Tuottajillamme on pääsy vuosien varrella kertyneeseen laajaan tietämykseemme. Tähän sisältyy koulutus asiantuntijoiltamme ja tuki tuotantotilojen perustamisessa, mutta ei pelkästään sitä. Saat myös yli 950 erilaista jäätelöreseptiä, joiden avulla voit valmistaa omaa Maatilajäätelöäsi. Onko sinulla ideoita uusille mauille tai muille tuotteille? Ota meihin yhteyttä, niin tutkimme mielellämme kehitysmahdollisuuksia yhdessä kanssasi!

950-Empfänge-Bauernhof Eiscreme

5. Riskien hajauttaminen erilaisten tuotteiden ansiosta

Yksi suurimmista etuuksista Maatilajäätelössä on yrityksesi riskien hajauttaminen. Normaalisti olet riippuvainen maidostasi saaduista tuloista, jotka ovat viime vuosina vain vähentyneet. Maatilajäätelön tuotannolla saat kuitenkin paitsi uuden tuotteen, myös avaat useita uusia myyntikanavia, joissa voit myydä Maatilajäätelöäsi, kuten ravintoloita, supermarketteja tai omaa jäätelöautoasi.

 

risikostreuung-vielfältige-erzeugnisse-kuh

Oletko utelias Maatilajäätelön mahdollisuuksista tai haluatko lisätietoja siitä, mitä voimme tehdä puolestasi? Ota siinä tapauksessa yhteyttä meihin, ja vierailemme mielellämme luonasi.