skip to Main Content

Sinäkin voit menestyä Maatalon jäätelöllä

Konsepti

Euroopan suurin jäätelövalmistajien ketju

video
play-sharp-fill
on konsepti, jonka ovat kehitelleet asiastaan innostuneet ekspertit. Konsepti on pääasiassa tarkoitettu maitotilallisille ja marjanviljelijöille, jotka haluavat laajentaa tuotantoaan herkullisen jäätelön ja sorbettien valmistuksella.
Myös sinä voit hyötyä konseptista. Maatalon Jäätelö tarjoaa ”avaimet käteen” -ratkaisun jäätelöntuotannon aloittamiseen. Jos alueesi on vielä vapaa, voit olla osa Euroopan suurinta jäätelövalmistajien ketjua.

Maatalon jäätelöä myydään eri muodoissa ja ko’oissa

-organisaatiolla on laaja kirjo menestyksekkäitä tuotteita, joita on toimitettu niin supermarketteihin, ravintoloihin kuin moniin muihinkin myyntipaikkoihin. Konsepti tarjoaa sopivat pakkaukset jokaiselle myyntikanavalle. Nämä vaihtelevat kuluttajapakkauksista suurikokoisiin jälleenmyyntipakkauksiin, jotta sinulla on mahdollisuus räätälöidä pakkaukset asiakasryhmittäin.

Maatalon Jäätelön valmistama mansikka-sundae

Sundae

Löydät Maatalon Jäätelö-annokset useiden eri eurooppalaisten huippuravintoloiden menuilta.

Handijs van Boerderij-ijs verkocht op een evenement als een muziekfestival

Jäätelötötteröt

Maatalon jäätelöä vohveleissa on saatavilla tiloilta, mutta myös festareilta ja tapahtumista.

Esipakatut jäätelöt lähikaupassa

Esipakatut jäätelöt

Esipakatut Maatalon jäätelöt ovat saatavilla useista lähikaupoista ja supermarketeista eri ko’oissa, kuten 100ml ja 500ml.

Petit fours, luxe gebakjes geproduceerd m.b.v. het ijsconcept Boerderij-ijs

Jäätelökakut ja petit four -leivokset

Löydät Maatalon Jäätelö – jäätelökakut ja petit four -leivokset muun muassa jäätelöbaareista, herkkukaupoista ja supermarketeista.

Maatalon Jäätelö on avaimet käteen- projekti

 sai alkunsa jo kaksi vuosikymmentä sitten, ja konseptista on vuosien myötä kasvanut menestys. Maatalon Jäätelö tarjoaa täyden markkinointi- ja tuotantokonseptin korkealaatuisen jäätelön tuotantoon mukaan lukien avustuksen lupa-asioiden hoitoon. Jokainen asiakas saa käytettävikseen yli 700 valmista reseptiä ja reseptipalvelun, joka kehittää uusia reseptejä pyynnöstä. Tarjoamme myös esitteet, vitriinit, jäätelökärryt, pakkausmateriaalit ja paljon muuta. Meille on tärkeää, että jokainen tuottaja menestyy yrityksellään ja täten tuemme jokaista tuotteiden myynnissä ja markkinoinnissa. Asiantuntijamme voivat auttaa sinua kokoamaan hyvän perusteellisen liiketoimintasuunnitelman toiminnan aloittamista varten.

Maatalon Jäätelö–konseptin hyödyt

  • Enemmän tuottoa yrityksellesi;
  • Realistinen kuva mahdollisista tuotoista;
  • Asiantuntijoiden tuki;
  • Euroopan laajuisesti tunnettu ja arvostettu tuotemerkki ;
  • Laaja tuotevalikoima;
  • Vapaa itsenäinen toiminta;
  • Alueellinen yksinoikeus;

Maatalon Jäätelö-konseptilla jatkat toimintaa itsenäisenä

Maatalon Jäätelö tarjoaa sinulle mahdollisuuden menestyä konseptilla, joka on todistetusti osoittautunut toimivaksi ympäri Eurooppaa. Jäätelökonsepti antaa sinulle itsenäisen yrittäjän vapauden, mutta suuren kansainvälisen tuotemerkin tuella ja kokemuksella.

Myös luomutuottajat voivat hyötyä Maatalon Jäätelö-konseptista

Luomutuottajille meillä on sertifioitu luomuvalikoima laajan perinteisen valikoiman lisäksi. Jos valmistat luomumaitoa, voit myös käyttää Maatalon Jäätelö-konseptia. Olemme olleet luomusertifioituja jo vuodesta 1999.

Euroopan biologinen laatumerkki

Markkina-alueet Euroopassa

Maatalon Jäätelön läsnäolo Euroopassa

Maatalon Jäätelö-konsepti toimii menestyksekkäästi monessa eri Euroopan maassa ja kasvu jatkuu yhä. Väritetyt alueet ovat maita, joissa paikalliset tuottajat valmistavat jo jäätelöä.

Maakohtaiset alueet ovat kuitenkin vielä käytettävissä. Jokainen tuottaja saa oman alueellisen yksinoikeuden herkullisen jäätelön valmistukseen.

Tahdotko tietää, onko alueesi vielä vapaana?

Ota yhteyttä myyntitiimiimme puhelimitse +31 (0)13 820 0927 tai lähetä meille sähköpostia.

Konsepti tarjoaa entistä enemmän vaihtoehtoja tuotannolle

Jäätelön lisäksi voit valmistaa paljon enemmän Maatalon Jäätelö-konseptilla. Alla yleiskatsaus vaihtoehdoista.

stamp
Back To Top