skip to Main Content

Useat maitotilalliset ovat jo tehneet sen

Tuottajat

Maitotilalliset ja marjantuottajat on menestyviä

Asiakkaamme ovat pääasiassa maitotilallisia ja marjantuottajia. Niin pienet kuin suuretkin maatilat voivat hyötyä maailmanlaajuisesti tunnetusta tuotemerkistä, Maatalon Jäätelö, asiantuntijoiden tuesta ja uniikeista resepteistä.

Maitotilalliset voivat laajentaa liiketoimintaansa jäätelön valmistuksella hyödyntämällä oman tilan maitoa ja meidän raaka-aineita, perustuen antamiimme resepteihin, joiden joukossa on myös alueellisia reseptejä paikallisista erikoisuuksista.

Marjantuottajat voivat tehdä samoin yhdistäen tuottamansa marjat ja meidän raaka-aineet, sekä käyttämällä paikallisen maitotilallisen maitoa ja kermaa. Suuri valikoima vedenkielelle tuovia makuja (+700) on saatavilla myös sinulle. Jos tarpeesi vaatii, kehittelemme sinulle alueellisia reseptejä paikallisista erikoisuuksista.

Maatilan koolla ei ole väliä tai kuinka monta lehmää sinulla on. Myös pienet maatilat käyttävät Maatalon Jäätelö-konseptia. Sadat maitotilalliset ympäri Eurooppaa tuottavat jo menestyksekkäästi täysin luonnollisista raaka-aineista valmistettua Maatalon Jäätelöä omalla tilallaan omien lehmiensä maidosta ja paikallisia marjoja ja hedelmiä hyödyntäen.
Oletko sinä seuraava Maatalon Jäätelö-tuottaja?

Sinun maito, sinun tulevaisuus Maatalon Jäätelö-konseptilla

Mitä asiakkaamme sanoo Maatalon Jäätelöstä?

Käytämme ainoastaan luonnollisia raaka-aineita

Avasimme oman Maatalon Jäätelö kahvilan vuonna 2010. Käytämme Maatalon jäätelön valmistuksessa oman tilan maitoa ja kermaa. Kaikki käyttämämme raaka-aineet ovat luonnollisia ja sorbettimme valmistuu tuoreista hedelmistä. Erillinen tuotantohuoneemme täyttää viralliset HACCP –standardit.

9 ravintolaa 2 viikossa

Ehdimme markkinoida jäätelötoimintaamme kaksi ensimmäistä viikkoa, kunnes saimme jo ensimmäiset 9 ravintoasiakkaamme. Tuosta päivästä lähtien olemme vain kasvaneet. Nykyisin myymme Maatalon Jäätelöä myös supermarketteihin. Tilamme sijaitsee hankalassa paikassa ja olemme tyytyväisiä, että tämä vaikea tilanne ei ole ollut este onnistuneelle markkinoinnille.

Olin välittömästi innostunut

Huomasin sanomalehdessä hollantilaisen yrityksen mainoksen jäätelönvalmistuslaitteistosta. Koska olin jo menossa Hollantiin Vuoden Nuori Maanviljelijä-stipendimatkalle, päätin vierailla tuossa yrityksessä. Nähtyäni laitteiston ja tuotantometodin palasin innoissani Waterfordiin Irlantiin. Näin Baldwin’s Farmhouse Ice Cream (Baldwinin Maatalon Jäätelö) sai alkunsa.

Jäätelöä on hauska tehdä!

Jälleemyyjät ovat löytäneet konseptin myös

Maatalon Jäätelö-konsepti on mielenkiintoinen tuote jälleenmyyjien portfolioon. Etenkin markkina-alueilla, joissa Maatalon Jäätelö ei ole vielä läsnä. Yleisesti jälleenmyyjillä on erinomainen aluetuntemus. Tämä yhdistettynä meidän uniikin jäätelökonseptin kanssa on todistetusti onnistuva yhtälö.

Maatalon Jäätelö on hyvin helppo myydä. Se on täysi markkinointi- ja tuotantokonsepti, joka kattaa kaiken jäätelötoiminnan aloittamiseen.

Back To Top