skip to Main Content

Maito, marja -ja hedelmätilalliset menestyvät

Tuottajat

Maitotilalliset ja marjantuottajat menestyvät

Asiakkaamme ovat pääasiassa maitotilallisia ja marjantuottajia. Niin pienet kuin suuretkin maatilat hyötyvät globaalisti tunnetusta Maatalon jäätelö -tuotemerkistämme, asiantuntijoidemme tuesta ja uniikeista resepteistämme.

Maitotilalliset voivat laajentaa liiketoimintaansa valmistamalla jäätelöä oman tilansa maidosta ja meidän raaka-aineistamme noudattamalla Maatilan jäätelön patentoituja reseptejä. Saatavilla on myös paikallisista erikoisuuksista kehitettyjä reseptejä.

Marjan -ja hedelmäntuottajat voivat aloittaa Maatalon jäätelön -valmistajina yhdistämällä tuottamansa marjat, hedelmät, meidän raaka-aineemme ja paikallisen maitotilallisen maidon ja kerman. Valikoimassamme on yli 800 veden kielelle herauttavaa makua. Tarpeen vaatiessa kehittelemme uusia alueellisia reseptejä paikallisista erikoisuuksista.

Maatilan koolla tai lehmien lukumäärällä ei ole merkitystä. Myös pienet maatilat menestyvät Maatalon jäätelön -tuottajina. Sadat tilalliset Eurooppassa tuottavat omilla tiloillaan, omien lehmiensä maidosta ja paikallisista hedelmistä ja marjoista tuotettua täysin luonnollista Maatalon jäätelöä!

Minustako Maatalon jäätelön -tuottaja?

Minun maitoni, Minun tulevaisuuteni Maatalon jäätelön -tuottajana!

Asiakkaidemme menestystarinoita

Käytämme ainoastaan luonnollisia raaka-aineita

Vuonna 2010 yrityksemme laajeni jäätelökioskilla. Maatilan jäätelö valmistetaan omien lehmiemme maidosta ja kermasta. Sorbettijäätelössä käytetään luonnollisia ainesosia ja tuoreita hedelmiä. Jäätelön valmistukselle on varustettu huone ja jäätelö valmistetaan HACCP-standardien mukaisesti.

Yhdeksän ravintolaa kahdessa viikossa

Markkinointitoimintamme alkaessa saimme asiakkaiksemme yhdeksän ravintolaa heti kahden ensimmäisen viikon aikana ja määrä on kasvanut huimasti. Ravintoloiden lisäksi myös useat marketit myyvät jäätelöämme. Tilamme syrjäinen sijainti ei ole vaikuttanut yrityksemme menestykseen ja olemme todella iloisia siitä.

Innostuin heti

Näin sanomalehdessä hollantilaisen Boerderij Ijs -yhtiön mainoksen. Matkustin Alankomaihin vastaanottamaan Vuoden nuori viljelijä -palkintoa ja päätin samalla reissulla ottaa yhteyttä yritykseen. Näin laitteet ja tuotannon ja palasin Waterfordiin Irlantiin täynnä innostusta. Näin syntyi Baldwin’s Farmhouse Ice Cream.

Jäätelöä on hauska valmistaa!

Jälleenmyyjätkin ovat innostuneet konseptistamme

Maatalon jäätelö -konsepti on mielenkiintoinen jälleenmyyjille etenkin markkina-alueilla, joilla ei vielä ole Maatalon jäätelön -tuottajaa. Yleisesti jälleenmyyjillä on erinomainen aluetuntemus. Tämä yhdistettynä ainutlaatuiseen jäätelökonseptiimme on onnistunut yhtälö.

Maatalon jäätelö -konseptia on helppo myydä. Se on kaikenkattava markkinointi -ja tuotantokonsepti jäätelötoiminnan aloittamiseen.

Back To Top