Opi tekemään omaa jäätelöä maatilallisen iloksi.

Maitotilallisena jokaisella tilalla on valinta, mitä tehdä maidollaan. Valtaosa maitotiloista myy maidonsa suurille maitovalmistajille. Siinä ei ole mitään vikaa, mutta tiesitkö, että omalla tuotetulla maidolla on enemmän mahdollisuuksia? Tässä blogissa luet kaiken saksalaisesta perheestä, joka havaitsi muutama vuosi sitten voivansa tehdä enemmän omalla maidollaan. Mitä tämä on ja miten he sen toteuttivat, selviää täältä.

Johdanto Maatilan Jäätelökonseptiin

Kaikki alkoi vuonna 2011 vihreän viikon aikana. Isä, poika ja äiti vierailivat toisen maitotilallisen luona, joka oli jo aloittanut oman Maatilan Jäätelön tuotantonsa. Tämän vierailun ja hyvien keskustelujen ansiosta perhe päätti myös sijoittaa Maatilan Jäätelökonseptiin. Tullakseen Maatilan Jäätelön tuottajaksi oli toteutettava tiettyjä varotoimenpiteitä. Maatilan Jäätelön tuottamisessa on melko paljon tekemistä. Tietenkin perheellä oli jo tärkein ainesosa: maito, mutta tämä ei ole ainoa tarvittava asia tuotantoon. Heidän oli rakennettava tuotantotila, hankittava laitteet ja ostettava oikeat keittiötarvikkeet.

Het-Boerderij-ijs-concept

Kuinka aloittaa Maatilan Jäätelön tuottaminen?

Perhe korostaa myös: ’Maatilan Jäätelöä ei tehdä pienellä keittiökoneella, kuten moni ihminen luulee.’ ’Maatilan Jäätelön tuottamiseksi tarvitaan todellakin tietty investointi koneisiin ja tuotantotilaan.’ Tuen antamiseksi perheelle ja auttaakseen heitä käynnistämään tuotantonsa yksi asiantuntijoistamme matkusti tilalle antamaan koulutusta. Kun työntekijämme oli perehdyttänyt perheen tuotantoprosessiin, he aloittivat tuotannon. Tällä hetkellä Maatilan Jäätelön tuotantoa tukee neljä työntekijää, ja he etsivät viidettä, koska kysyntä kasvaa jatkuvasti. Maatilan Jäätelö on myös luonnontuote ja paljon maukkaampi kuin markettijäätelö.

Start-productie-Boerderij-ijs-producenten

Perheen erilaiset maut ja myyntipisteet

Tuotannon alusta lähtien perhe on tuottanut 33 erilaista jäätelömakua. Makuihin kuuluu muun muassa jogurtti-appelsiini, mansikka, vanilja ja suklaa. Jokaista makua ei ole aina varastossa, mikä pitää valikoiman vaihtelevana. Lisäksi perhe tuottaa erilaisia makuja erityisesti allergisille ihmisille. Eri jäätelömakujen lisäksi perhe valmistaa myös jäätelökakkuja tilauksesta. Perhe myy Maatilan Jäätelöään eri kanavia pitkin, mukaan lukien supermarketit, festivaalit, näyttelyt ja oman jäätelöbaarinsa. Maatilan Jäätelö on hieman kalliimpaa kuin markettijäätelö, mutta kuluttajat saavat luonnollisen ja täyteläisen maun. He myös huomaavat, että asiakkaat ovat ehdottomasti valmiita maksamaan hieman enemmän Maatilan Jäätelön laadusta. Kaikkien näiden etujen lisäksi perhe nauttii erityisesti Maatilan Jäätelön valmistuksesta ja ovat iloisia vaihdoksestaan.

smaken-verkooppunten-familie-ijs-vrouw

Haluatko tietää lisää tuottajistamme? Lue sitten menestystarinamme esimerkiksi Saksan alaslaskusuuntaisesta perheestä tai perheyrityksestä, joka valmistaa omat sunninsa. Haluatko mieluummin puhua suoraan yhden asiantuntijamme kanssa tai pyytää ilmaisen demon? Ota meihin yhteyttä, niin autamme mielellämme.