skip to Main Content

Mielenkiintoisia mahdollisuuksia jälleenmyyntiyrityksille

Jälleenmyyjä

Uniikki hollantilainen jäätelökonsepti

Voit olla Maatalon Jäätelön jälleenmyyjä

Jäätelökonsepti on erinomainen myyntimahdollisuus Ice Deliten kanssa. Jäätelökonseptin kehittäjinä meillä on tarvittava asiantuntemus. Tarjoamme jälleenmyyjille mahdollisuuden laajentaa Maatalon Jäätelöä sekä Euroopan sisällä että sen ulkopuolella. Hyödynnä aluetuntemustasi ja menesty Maatalon Jäätelön jälleenmyyjänä.

Alankomaat johtaa maataloutta

ijshoorn Boerderij-ijs

Alankomaat johtaa maataloutta tietämyksellä, elintarviketurvallisuudella ja jatkuvalla innovaatiokehityksellä. Ei ole siis ihme, että Maatalon Jäätelön juuret ovat tästä maasta. Konseptin mukaisesti siirrämme tietämyksemme jäätelön tuottamisesta maanviljelijöille.
Tuotantotilaa valmistaessa saat jatkuvaa tukea niin, että huone täyttää kaikki elintarviketuotantolain määräämät vaatimukset.

Lähituotteiden kysynnän kasvun ja maanviljelijöiden mahdollisuudesta tuottaa jäätelöä omilla tiloillaan, Maatalon Jäätelö-merkki kasvoi merkittävästi. Ravintolat ja supermarketit ovat yhä kiinnostuneempia saamaan paikallisia tuotteita listoilleen ja menuilleen. Maatalon Jäätelö on vastannut tähän kysyntään ja pidämmekin tuotemerkkiämme synonyyminä laadukkaalle jäätelölle.

Jälleenmyyjänä ansaitset rahaa

Myymällä Maatalon Jäätelö-konseptia jälleenmyyjänä voit helposti ansaita lisävoittoa. Sinun tarvitsee ainoastaan tehdä mitä teet parhaiten, myydä konsepti. Myynnin jälkeen Ice Delite hoitaa yhteydenoton asiakkaaseen.
Toimimme avaimet käteen-periaatteen mukaisesti. Toimituksen jälkeen ostaja voi valmistaa jäätelöä itsenäisesti.
Ensin asiantuntijamme auttavat ostajaa kattavalla liiketoimintasuunnitelmalla. Sitten jatkamme tuotantotilan varustuksella lain vaatimuksia seuraten, sekä luonnollisesti tarjoamalla tuotantokoulutuksia.

Jälleenmyyjällä ei tarvitse olla teknistä tietämystä jäätelön valmistuksesta. Myynnin jälkeen vapautamme sinut täysin. Voit myös luottaa siihen, että voimme tarjota markkinointitukea.

Me myös huolehdimme myynnin täydestä jälkikäsittelystä. Toimitamme luonnolliset raaka-aineet, tuemme ostajaa kaupallisella koulutuksella ja tarjoamme teknistä palvelua.
Voit myydä konseptin viljelijöille, jotka haluavat laajentaa tilaansa tuottamalla jäätelöä. Me tarjoamme myös laajan valikoiman työkaluja myynnin kasvattamiseen.

ice varieties Farmhouse ice cream

Tahdotko ryhtyä jälleenmyyjäksi? Ota meihin yhteyttä!

Haluamme kertoa Maatalon Jäätelö-konseptista henkilökohtaisesti. Jos olet kiinnostunut myymään Maatalon Jäätelö-konseptia alueesi viljelijöille, jätäthän meille yhteystietosi.

Sinulla ei tarvitse olla kokemusta maanviljelystä myydäksesi jäätelökonseptia. Me kerromme sinulle kaiken mitä sinun tarvitsee tietää Maatalon Jäätelöstä. Kaikki ilmaiseksi!

Maatalon Jäätelö Facebookissa

Back To Top