Selvitä, miten maatilajäätelö voi auttaa maitotilasi kasvussa

Tervetuloa Farm Ice Creamiin: kumppanisi menestyksekkäässä maidontuotannossa.

Me Farm Ice Creamilla ymmärrämme haasteet ja mahdollisuudet, joita kaltaisesi maidontuottajat kohtaavat päivittäin. Siksi olemme ylpeitä voidessamme tarjota sinulle kattavan valikoiman tukea liiketoimintasi kehittämiseen.

Hyödyt vuosien tietämyksestämme

Me Farm Ice Creamilla olemme sitoutuneet olemaan kumppanisi matkallasi kohti menestyksekästä maidontuotantoa ja tilajäätelön tuotantoa. Yhdessä voimme kasvattaa yritystäsi ja saavuttaa tavoitteesi

Oman maatilan jäätelökonseptin tukeminen alkaa jo varhaisessa vaiheessa. Autamme sinua laatimaan liiketoimintasuunnitelman, jotta sinulla on selkeä kuva siitä, mitä jäätelötuotantosi tulevaisuus tarjoaa.

1. Ilmainen tuki paikan päällä - A:sta Z:hen

Asiantuntijatiimimme tulee tilallesi opastamaan sinua henkilökohtaisesti prosessin kaikissa vaiheissa, tilajäätelön tuotannosta markkinointistrategioihin. Olemme täällä varmistaaksemme menestyksesi

2. Ilmainen toistuva koulutus, mukaan lukien markkinointikoulutus

Koulutus on avain menestykseen. Siksi tarjoamme peruskoulutuksen lisäksi myös ilmaisia täydennyskursseja, kuten markkinointikoulutusta, jotta olet aina ajan tasalla uusimmista suuntauksista ja tekniikoista.

3. Korkeampi maidon hinta

Maatilajäätelö tarjoaa tilallesi mahdollisuuden lisätuloihin, mikä johtaa korkeampaan maidon hintaan ja vahvempaan taloudelliseen perustaan perheellesi ja tuleville sukupolville.

4. Suora yhteys asiantuntijaan puhelimitse

Onko sinulla kysyttävää tai tarvitsetko apua? Voit ottaa yhteyttä asiantuntijoihimme suoraan puhelimitse. Olemme aina valmiita vastaamaan kysymyksiisi ja opastamaan sinua.

5. Luotettava tekniikka - Ammattilaiset, joilla on laaja kokemus

Tiimimme koostuu ammattilaisista, joilla on vuosien kokemus maidontuotannosta ja tilajäätelön tuotannosta. Tarjoamme luotettavaa tekniikkaa ja hyväksi havaittuja menetelmiä menestyksenne varmistamiseksi.n.

Onnistunut 18 Euroopan maassa.
Joitakin asiakkaitamme

Katso, mitä asiakkaamme sanovat konseptistamme

|
''Huippuluokan jäätelö ja todella huipputulos''
|
''Olemme olleet erittäin tyytyväisiä jo yli 10 vuoden ajan''
|
''Käsintehty jäätelö messuille''
|
"Kun jäätelö muuttuu rahaksi"
|
"Tulevaisuus turvattu seuraavalle sukupolvelle"
|
"Hyvä ja kannattava sijoitus"
|
"Hienoa työtä, josta maksetaan hyvin"
|
"Loistava tuote, joka on valmistettu omasta maidostamme"

Ota meihin yhteyttä tai varaa DEMO heti

Ota meihin yhteyttä tai varaa esittelyaikasi heti. Olemme valmiita auttamaan sinua edelleen.