Monet maidontuottajat ovat menneet ennen teitä

Maidontuottajat ja hedelmänviljelijät menestyvät menestyksekkäästi

Merkittävä osa arvostetuista asiakkaistamme on sekä maidontuottajia että hedelmänviljelijöitä. Olipa tilasi pieni tai suuri, Farm Ice Cream tarjoaa maailmanlaajuisesti tunnettuja tuotemerkkejä, laajaa tukea ja ainutlaatuisia reseptejä, jotka voivat varmistaa menestyksesi.

Maidontuottajat ovat avanneet uusia markkinoita valmistamalla herkullista jäätelöä omien lehmiensä maidosta ja korkealaatuisista raaka-aineistamme IceDeliten testattujen reseptien pohjalta. He lisäävät usein paikallisia hedelmiä, jotka tuovat makuun lisäulottuvuutta.

Vastaavasti hedelmänviljelijät voivat yhdistää hedelmänsä paikallisten maidontuottajien kermaan ja maitoon sekä korkealaatuisiin raaka-aineisiimme. Saatavilla on yli 700 makua, joten jokaiselle löytyy jotakin, ja olemme valmiita kehittämään räätälöityjä makuja paikallisten raaka-aineiden pohjalta.

Monet yrittäjät ovat menneet ennen sinua!

Tilasi koolla tai omistamiesi lehmien määrällä ei ole väliä. Farm Ice Cream -konsepti sopii sekä pienille että suurille viljelijöille. Monet viljelijät eri puolilla Eurooppaa ovat jo saavuttaneet taloudellista menestystä valmistamalla herkullisia, pääasiassa luonnollisia maatilajäätelöitä ja sorbetteja omalta tilalta tai lähialueelta peräisin olevasta maidosta ja hedelmistä. On tärkeää huomata, että tätä tukevat usein valtion virastot.

Oletko sinä seuraava menestyvä maatilajäätelön tuottaja? Olemme valmiita tukemaan sinua matkallasi herkullisen maatilajäätelön tuottamiseen!

Tuottajat

|
"itseään myyvä jäätelö"
|
''Huippuluokan jäätelö ja todella huipputulos''
|
''Olemme olleet erittäin tyytyväisiä jo yli 10 vuoden ajan''
|
''Käsintehty jäätelö messuille''
|
"Kun jäätelö muuttuu rahaksi"
|
"Tulevaisuus turvattu seuraavalle sukupolvelle"
|
"Hyvä ja kannattava sijoitus"
|
"Hienoa työtä, josta maksetaan hyvin"
|
"Loistava tuote, joka on valmistettu omasta maidostamme"

Mitä asiakkaamme sanovat Farmhouse Ice Creamista

Käytämme pääasiassa luonnollisia ainesosia

Vuonna 2010 maatilamme laajeni jäätelökioskilla. Maatilan jäätelö valmistetaan omien lehmiemme maidosta ja kermasta. Käytämme pääasiassa luonnollisia raaka-aineita, ja sorbettijäätelöön käytetään tuoreita hedelmiä. Tätä varten on perustettu oma huone, ja jäätelö valmistetaan HACCP-standardien mukaisesti.

Jeanne van Cleef

Cleefshoeve

Olin heti innoissani

Näin sanomalehdessä hollantilaisen Farm Ice Cream -yhtiön mainoksen. Kun olin matkalla Alankomaihin vastaanottamaan vuoden nuori viljelijä -palkintoa, päätin ottaa yhteyttä yritykseen. Tutustuin laitteisiin ja tuotantoon, ja palasin Waterfordiin, Irlantiin, täynnä innostusta. Näin syntyi Baldwin’s Farmhouse Ice Cream.

Thomas Baldwin

Baldwin’s Farmhouse Ice Cream

Varaa aikasi nyt!

Monet tuottajat ovat edeltäneet sinua ja ovat ottaneet yhteyttä asiantuntijoihimme. Tarjoamme sinulle ilmaista neuvontaa ja täyden tuen oman maatilajäätelön valmistamisessa omasta maidostasi.