Skip to content

Yksityisyyden suojaa koskeva ilmoitus

Tämä on osakeyhtiön Ice Delite BV, Hooge Mierde, verkkosivun www.maatalonjaatelo.com ylläpitäjän, yksityisyyssuojaa koskeva ilmoitus. Vastuullisena osapuolena Ice Delite BV kunnioittaa verkkosivuston käyttäjien yksityisyyttä ja pitää erittäin tärkeänä, että käyttäjien henkilökohtaisia tietoja käsitellään asianmukaisesti, huolellisesti ja luottamuksellisesti.

Antamalla henkilötietosi sivustolla suostut siihen, että Ice Delite BV käsittelee ja käyttää näitä tietoja tämän yksityisyyden suojaa koskevan ilmoituksen mukaisesti.

Ice Delite BV käyttää evästeitä sivustollaan.

Ice Delite BV käyttää vain tietoja, joita vierailijat verkkosivuilla ovat nimenomaan ja vapaaehtoisesti antaneet, esimerkiksi pyytäessään tietoja tai palveluja, ostaessaan tuotteita tai julkaistessaan kommentin tai ehdotuksen. Näihin tietoihin lukeutuvat yrityksen nimi, etunimi, sukunimi, (osoite), sähköpostiosoite, ((matkapuhelin) puhelinnumero), (faksinumero), (syntymäpäivä), (siviilisääty), (sukupuoli).

Ice Delite BV käsittelee henkilökohtaisia tietoja siihen tarkoitukseen, jota varten ne on pyydetty, yleensä pyynnöstä käsitellä tietoja palveluistaan ja tuotteistaan, tilauksen toimittamiseen, uutiskirjeen tai tarjouksen lähettämiseen, tai kommenttiin tai ehdotukseen vastaamiseen. Lisäksi Ice Delite BV voi käyttää näitä henkilökohtaisia tietoja voidakseen tiedottaa asianomaista henkilöä tuotteista tai palveluista, jotka voivat olla hänen kannaltaan mielenkiintoisia.

Ice Delite BV ei koskaan vuokraa, myy tai toimita kolmansille osapuolille vastaanotettuja henkilötietoja, lukuun ottamatta sen tytäryhtiöitä (Der Wiese BV), ellei se ole velvollinen tekemään niin lain tai tuomioistuimen päätöksen perusteella. Jos Ice Delite BV toimittaa henkilötietoja tytäryhtiöilleen, nämä tietosuojakäytännöt koskevat myös asianomaista tytäryhtiötä.

Jos henkilö haluaa nähdä, estää, täydentää, korjata tai vastustaa henkilötietojensa käsittelyä, voi hän ottaa Ice Delite BV:hen yhteyttä. Henkilön pyynnöstä henkilötietoja voidaan myös poistaa. Käyttäjän edellä mainitut oikeudet, vastustaminen, pääsy, näyttäminen, lisääminen, korjaaminen tai poistaminen toteutuu verkossa tai Ice Delite BV:n fyysisessä osoitteessa. Ice Delite käsittelee pyynnöt viipymättä.

Henkilötietoja ei säilytetä pidempään sellaisella tavalla, joka mahdollistaa asianomaisen henkilön tunnistamisen, kuin on tarpeen edellä kuvatun keräyksen ja käsittelyn saavuttamiseksi. Joissakin tapauksissa tätä ei sovelleta, jos henkilötietoja vaaditaan säilyttää lakisääteisten velvoitteiden noudattamiseksi.

Ice Delite BV toteuttaa tarvittavat tekniset ja organisatoriset toimenpiteet henkilötietojen osalta suojatakseen yritystään ja asiakkaitaan tappiolta tai luvattomalta käytöltä tai käsittelyltä. Tietotekniikkayhtiö järjestää Ice Delite BV:n tietokonejärjestelmän hallinnan ja vain ”ne joilla on tarve tietää” Ice Deliten työntekijät saavat käyttää henkilötietoja.

Tästä huolimatta Ice Delite BV ei ota vastuuta ja/tai vahingonkorvausvastuuta, suoraan tai epäsuorasti, liityen henkilötietojen käsittelyyn, mukaan lukien hajoamista, katoamista tai julkaisua.

Ice Delite BV ei ota vastuuta ja/tai vahingonkorvausvastuuta siitä, miten kolmannet osapuolet, joiden verkkosivuihin Ice Delite BV viittaa omalla verkkosivustollaan hyperlinkillä tai muulla tavalla, käsittelevät henkilötietoja. Tämä edellyttää, että asianomainen henkilö kääntyy kolmannen osapuolen puolelle esimerkiksi tutustumalla tietosuojalausuntoon kolmannen osapuolen verkkosivulla.

Kysymyksissä, jotka koskevat henkilötietojen käsittelyä Ice Deliten BV toimesta, henkilö voi olla yhteydessä:

Ice Delite B.V.
Rispenstraat 1
5095 AM HOOGE MIERDE
Alankomaat
Puhelin: 0031 13 82 00 927

Sähköposti: info@icedelite.com

Ice Delite BV pidättää oikeuden muuttaa tätä yksityisyyden suojaa koskevaa ilmoitusta. Kaikki päivitykset julkaistaan Ice Delite BV:n  verkkosivuilla. Henkilön on tästä johtuen pyrittävä seuraamaan verkkosivua ja tätä yksityisyyssuojaa koskevaa ilmoitusta säännöllisesti.

Nykyistä Yksityisyyden suojaa koskevaa ilmotusta on viimeksi päivitetty 12.06.2018.

Back To Top