skip to Main Content

Yksityisyyden suojaa koskeva ilmoitus Maatalon jäätelö

Tämä on osakeyhtiön Ice Delite BV, Hooge Mierde (jäljempänä mainittu ”Ice Delite”), verkkosivun www.maatalonjaatelo.com ylläpitäjän, yksityiseen suojaa koskeva ilmoitus. Vastuullisena osapuolena Ice Delite noudattaa verkkosivuston käyttäjien yksityisyyttä ja pitää erittäin tärkeänä, että käyttäjän henkilökohtaisia tietoja käsitellään asianmukaisesti, huolellisesti ja luottamuksellisesti.

Antamalla henkilötietosi sivustolla suostut siihen, että Ice Delite käsittelee ja käyttää näitä tietoja tämän yksityisyyden suojaa koskevan ilmoituksen mukaisesti.

Ice Delite käyttää evästeitä sivustollaan.

Ice Delite käyttää vain tietoja, joita vierailijat verkkosivuilla ovat nimenomaisesti ja vapaaehtoisesti toimittaneet esimerkiksi pyytäessään tietoa tai palveluja, ostaessaan tuotteita tai julkaisemalla kommentin tai ehdotuksen. Näihin tietoihin lukeutuvat yrityksen nimi, etunimi, sukunimi, (osoite), sähköpostiosoite, ((matkapuhelin) puhelinnumero), (faksinumero), (syntymäpäivä), (siviilisääty), (sukupuoli).

Ice Delite käsittelee henkilökohtaisia tietoja siihen tarkoitukseen, jota varten ne on pyydetty, yleensä pyynnöstä käsitellä tietoja palveluistaan ja tuotteistaan, tilauksen järjestämiseen, uutiskirjeen tai tarjouksen lähetykseen, tai kommentin tai ehdotuksen vastaamiseen. Lisäksi Ice Delite voi käyttää näitä henkilökohtaisia tietoja voidakseen tiedottaa asianomaista henkilöä tuotteista tai palveluista, jotka voivat olla hänen kannalta mielenkiintoisia.

Ice Delite ei koskaan vuokraa, myy tai toimita kolmansille osapuolille vastaanotettuja henkilötietoja, lukuun ottamatta sen tytäryhtiöitä (mukaan lukien Der Wiese BV), ellei se ole velvollinen tekemään niin lain tai tuomioistuimen päätöksen perusteella. Jos Ice Delite toimittaa henkilötietoja tytäryhtiöilleen, nämä tietosuojakäytännöt koskevat myös asianomaista tytäryhtiötä.

Jos henkilö haluaa nähdä, estää, täydentää, korjata tai vastustaa henkilötietojensa käsittelyä, voi hän ottaa Ice Deliteen yhteyttä. Henkilön pyynnöstä henkilötietoja voidaan myös poistaa. Käyttäjän edellä mainitut oikeudet, vastustaminen, pääsy, näyttäminen, lisääminen, korjaaminen tai poistaminen, voidaan harjoittaa verkossa tai Ice Deliten fyysisessä osoitteessa. Ice Delite käsittelee pyynnöt viipymättä.

Henkilötietoja ei säilytetä pidempään sellaisella tavalla, joka mahdollistaa asianomaisen henkilön tunnistamisen, kuin on tarpeen edellä kuvatun keräyksen ja käsittelyn saavuttamiseksi. Joissakin tapauksissa tätä ei sovelleta, jos henkilötietoja vaaditaan säilyttää lakisääteisten velvoitteiden noudattamiseksi.

Ice Delite pyrkii toteuttamaan tarvittavat tekniset ja organisatoriset toimenpiteet henkilötietojen suojaamiseksi tappiolta tai minkäänlaiselta luvattomalta käytöltä tai käsittelyltä. Tietotekniikkayhtiö järjestää Ice Deliten tietokonejärjestelmän hallinnan ja vain ”tarvetta tietää” Ice Deliten työntekijät saavat käyttää henkilötietoja.

Tästä huolimatta Ice Delite ei ota vastuuta ja/tai vahingonkorvausvastuuta, suoraan tai epäsuorasti, jotka liittyvät henkilötietojen käsittelyyn, mukaan lukien hajoamista, katoamista tai julkaisua.

Ice Delite ei ota vastuuta ja/tai vahingonkorvausvastuuta siitä, miten kolmannet osapuolet, joiden verkkosivuihin Ice Delite viittaa omalla verkkosivustollaan hyperlinkillä tai muulla tavalla, käsittelevät henkilötietoja. Tämä edellyttää, että asianomainen henkilö kääntyy kolmannen osapuolen puolelle esimerkiksi tutustumalla tietosuojalausuntoon kolmannen osapuolen verkkosivulla.

Kysymyksissä, sen laajimmassa merkityksessä, jotka koskee henkilötietojen käsittelyä Ice Deliten toimesta, henkilö voi olla yhteydessä:

Ice Delite B.V.
Rispenstraat 1
5095 AM HOOGE MIERDE
Alankomaat
Puhelin: 0031 13 82 00 927

Sähköposti: info@icedelite.com

Ice Delite pidättää oikeuden itsellään muuttaa tätä yksityisyyden suojaa koskevaa ilmoitusta.Kaikki päivitykset julkaistaa Ice Deliten verkkosivuilla. Henkilön on tästä johtuen pyrittävä seuraamaan verkkosivua ja tätä yksityiseen suojaa koskevaa ilmoitusta säännöllisesti.

Nykyistä Yksityisyyden suojaa koskevaa ilmotusta on viimeksi päivitetty 12.06.2018.

Back To Top